Page: << | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | >> of 100 pages.
view / signMickeF

Har fixat sig.. var ju ett standardlager vekstadsservice hade dem liggande 69:-...

Jag Àr fÀrdig nu med min motor, med strut pÄmonterad och allt. Nu ska jag bara rengöra motorrummet samt klÀ om vÀggarna i detsamma med nya ljuddÀmpningsmattor.

En sak jag upptÀckte idag var att axeln till oljekylaren/oljefiltret fick följa med frÄn AQ140:an. De pÄ b23:an var ju för kort om man skulel kunna sÀtta pÄ oljekylaren, men Àven det fixade sig. Drevet ska ocksÄ mÄlas om. har kollat genom det och det sÄg bra ut. inget glapp nÄgonstans och inget vatten inuti.

Vill bara tacka Àb en gÄng för all den hjÀlp jag fÄtt frÄn din hemsida.

Har ju aldrig överhuvudtaget sysslat med motorer innan, men nu har jag fÄtt ihop en till slut, det var inte sÄ svÄrt. Man kanske inte ska ropa hej fÀrrÀn startförsöket Àr gjort, men tror inte det ska vara nÄgra större bekymmer. En del kanske tycker att man Àr dum som gör allt jobbet sjÀlv, men det har ju en annan sida. Om motorn skulle klabba ute pÄ sjön sÄ vet man iallafall vad det kan tÀnlas vara för fel, eftersom man har haft den i bestÄndsdelar. Ha det/Micke

April 11 2005 (73) e


MickeF

HallĂ„ Ă€nnu en gĂ„ng. Behöver ett vevaxel lager till min nya motor. Var köpte du ditt? Vet att det Ă€r ett standardlager med beteckningen 6202 (15x35x11). Är det nĂ„got volvo ligger pĂ„ i lager?

April 10 2005 (72) e
    kommentar admin:
Oj det var lÀnge sedan jag köpte det. Tror att jag köpte det pÄ Watski i Bromma. Kostade under hundringen. Men jag anvÀnde det aldrig sÄ det ligger hemma oanvÀnt. Du kanske vill köpa det ?


PF
Homepage

Nu har jag en nygÀstbok som Àr lite bÀttre Àn den förra ! Den som vill se den gamla kan klicka pÄ blÄa knappen upp till höger i detta meddelande

April 9 2005 (71) e